Rendelés

Weboldalunk online kirakatként működik.

Ez a szolgáltatás személyes kapcsolatfelvételt kíván. Hiszen minden rendelést többszöri levélváltás és egyeztetés kísér. A rendelés folyamata a mi esetünkben a következőképpen alakul:

Első lépés:  Jelenleg a facebook oldalunkon vagy letölthető katalógusunkban találjátok meg albumokba rendezve a modelljeinket. Amennyiben valamelyik megtetszett Nektek és sikerült választanotok, küldjétek el nekünk a modell nevét, a meghívótok szövegét és az idézetet.

Második lépés: Ebből mi összeállítunk egy tervezetet és elküldjük Nektek e-mail-ben. Erre legkésőbb 48 órán belül sor kerül (amennyiben mégsem kapnátok tőlünk tervezetet, kérünk Benneteket, hogy telefonon is keressetek meg minket). Természetesen ezek után írjátok meg nekünk, hogy rendben találtátok-e, esetleg változtassunk rajta.

Harmadik lépés:  Miután elnyerte végleges formáját és megerősítettétek a megrendelést, akkor a kért mennyiségben elkezdjük a gyártást. A gyártási időnk minden esetben a jóváhagyásotoktól számított 10 munkanapon belül marad.

Negyedik lépés: Postázás, számlázás. Postai csomagként küldjük el Nektek a meghívókat. A csomagban fogjátok találni az átutalásos számlát, amit 8 napon belül elég elutalnotok cégünk számlájára.

Természetesen bármi adódna, élhettek a netes rendelés adta elállási és egyéb lehetőségekkel. Azonban igyekszünk minden rendelést a legmegfelelőbben kezelni és a gyártás során is a maximumra törekszünk. Eddig még senki nem élt a fenti lehetőséggel és mindent megtesz a csapatunk, hogy erre ne is kerülhessen sor.

Fontos, hogy nálunk nincsen tervezési és nyomtatási költség. Minden benne van a meghívók darabárában (amit megtaláltok letölthető árlistánkban), így nem kell attól tartanotok, hogy nem várt költségek merülnek fel. Sőt az árak a boríték árát is tartalmazzák.